Έναρξη συνεργασίας CTC Automotive με την θρυλική μάρκα λιπαντικών ELF

Η CTC Automotive ανακοινώνει με μεγάλη υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας της με τη θρυλική μάρκα λιπαντικών ELF. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ορόσημο για τους λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κύπρο καθώς η ELF αποτελεί μια εμβληματική μάρκα με πλούσια ιστορία στους αγώνες και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, υποσχόμενη έτσι στους πελάτες της, ακόμη καλύτερες αποδόσεις στον δρόμο.
Michelin Tyre Point of Contact on Ground

Με διαρκείς συνεργασίες σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως το Moto GP, η ELF έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για το ακλόνητο πάθος και την ανώτερη ποιότητά της. Αυτό που ξεχωρίζει την ELF είναι η αφοσίωσή της στις βασικές της αξίες, μέσω ειδικά σχεδιασμένων λιπαντικών που αναπτύχθηκαν σε εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, όπου η ELF παρέχει στους πελάτες της προηγμένη ποιότητα και αξιοπιστία, με στόχο η οδήγηση να γίνει για όλους μια ευχάριστη εμπειρία.

Ο συνδυασμός της αγωνιστικότητας της ELF και της αξιοπιστίας της CTC Automotive, που ήδη διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων διεθνούς φήμης, υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι. Πλέον οι δρόμοι της Κύπρου θα αντηχούν με την ασυναγώνιστη απόδοση των κινητήρων που θα τροφοδοτούνται από τα θρυλικά λιπαντικά ELF.

Michelin Tyre Point of Contact on Ground
Με σκοπό την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών η CTC Automotive έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες που στόχο έχουν να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση, προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις της κάθε μηχανής. Από την επιλογή του βέλτιστου λιπαντικού, μέχρι την ακριβή εφαρμογή του και τη συνεχή συντήρηση, η ομάδα της CTC Automotive εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία και μακροζωία των κινητήρων των πελατών της.